Üdvözlet

Kedves Olvasóm!

Blogommal az a szándékom, hogy informáljam az érdeklődőket a szakmai munkásságomról, tudományos tevékenységemről. Kérem kreatív és jószándékú olvasóimat, hogy megjegyzéseikkel támogassanak!

Üdvözlettel: Vasné Egri Magdolna

2013. június 4., kedd

Elindult a Marketing Akadémia – ahol számít az igazi tudás


Az 1990 óta működő Magyar Marketing Szövetség saját, önálló oktatási tevékenység beindítására létrehozta az MMSz Marketing Akadémiát. 


A szövetség az Akadémia létrehozásával a meglévő elméleti és gyakorlati tudást integrálja egy kerek egésszé. A piaci igényekre reagálva olyan speciális, és unikális kínálattal jelennek meg, amelyben az akadémiai szféra képviselőinek (tudományos fokozattal rendelkező oktatók) tudását ötvözik neves gyakorlati szakemberek tapasztalataival, ezáltal olyan képzéseket tudnak nyújtani, amit más szervezet nem, vagy nem ebben a formában.

A már eddig is jól működő „Workshopok” változatlanul az Akadémia egyik meghatározó tevékenységi körét jelentik, emellett más szakmai szervezettekkel közös oktatási programokat is kínálnak. Ennek keretein belül 2013-ban Nyári Egyetem címmel a PR Szövetséggel együtt nemzetközi oktatási programban is részt vesznek. A harmadik, valójában ebben a rendszerben teljesen újnak tekinthető tevékenységet a Marketingképzések jelentik.

A Marketingképzések egyik eleme a „Marketing alapismeretek” oktatása különféle célcsoportok számára a kezdőtől a profi szintig. Másik elemét kétnapos „villámkurzusok” adják „Marketingmorzsák – ismerkedés a marketinggel” címmel. Itt általános és specifikus marketing ismeretek, marketing-készségek elsajátítására van lehetőségük a résztvevőknek. Olyan kurzusokra lehet jelentkezni, mint például: marketingstratégia, marketingkutatás, marketingkommunikáció, kapcsolati marketing, városmarketing, szolgáltatásmarketing, online marketing, civilmarketing, kkv-marketing stb. Ezen túl hosszabb, több tudás átadására alkalmas képzésekkel és „testreszabott” programokkal is szolgál az Akadémia.

Az érdeklődők az MMSz Marketing Akadémián profiktól tanulhatnak testreszabott marketingismereteket - ahogy az Akadémia szlogenje is mondja: „ha számít az igazi tudás.”

További információk a szervezet weboldalán: http://www.marketing.hu/marketing-akademia.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

saját könyv

saját könyv
Marketingdöntések a fejlett gazdaságokban